22 de desembre 2005

La Web de la Setmana: Associació 11-M

Aquesta setmana hem decidit posar-vos l’enllaç de la web de l'Associació 11M - Afectats pel terrorisme. Creiem que es tracta d’una entitat que, des del seu naixement, porta el patiment damunt i que, no obstant, ens ha demostrat la seva enteresa i el seu coratge. Hem aprés molt de gent que, com Pilar Manjón, han donat la cara en el problema del terrorisme.

Hem vist , a més a més, com el PP i tota la dreta mediàtica i reaccionària han insultat, menyspreat i menystingut a aquesta associació i han utilitzat el terrorisme i les víctimes de forma repugnant, com a eina electoral. Mentre encara alguns tenen la provocació de continuar parlant de l'11-M amb els arguments que donava el mentider Acebes els dies posteriors, i mentre busquen desprestigiar al Comissionat del Govern per a les Víctimes del Terrorisme, nosaltres diem ben alt que els actes de terrorisme són tots iguals, que no hi ha víctimes de primera ni de segona, que l’únic camí per derrotar-lo és la unió dels demòcrates, la lluita policial i política, la denúncia i l’aïllament social dels que actuen i dels que protegeixen i donen cobertura, i el respecte per les víctimes i afectats. Malauradament això no és dóna. Tenim un govern que no té el recolzament, en la seva eficaç lluita contra el terrorisme d'ETA, del partit majoritari de l'oposició, el PP; un PP que està jugant brut i que només fa lluita partidista del terrorisme, i que juga a mentir i manipular.

La web de l'Associació 11 M és, a més a més, una finestra a l'esperança i el record. Encara molts recordem la visita que, a l'any 2004, Clara Escribano va fer a l'escola d'estiu de la JSC , i com va colpejar els cors de tots els assistents amb les seves paraules. El cor i el record dels i les joves socialistes està i estarà sempre amb ells. Amb la gent que ens continua recordant, com podeu comprovar a la secció Relatos y Testimonios, que el dolor per la pèrdua d'un ésser estimat és molt i molt gran, i mereix el més gran dels respectes.