12 de desembre 2005

Bones Iniciatives al voltant de la Marató de TV3.

Els joves socialistes catalans, continuen amb la seva tasca solidària.

Aquests dies de pont hem pogut comprovar com la JSC continua en la seva tasca solidària i de cooperació. Si fa uns dies era la nacional la que coordinava el viatge al Sàhara, on van baixar alguns dels militants de les federacions, per fer la signatura de l'acord que permetrà la construcció d'un centre lúdic pels nens i nenes sahrauis, ara han estat aquestes federacions (i concretament, mitjançant la feina específica de les Agrupacions de Dosrius i Olesa), les que han afegit el seu gra de sorra a la campanya anual que TV3 realitza amb la Marató.
Val a dir que iniciatives com aquestes posen de manifest el grau d'iniciativa, treball, compromís i dedicació que tenen els i les joves socialistes .
Des del blog jovesisocialistes volem felicitar als organitzadors dels dos campionats de fúbol-sala, el que es va celebrar a Olesa el passat dijous 8, i el que va tenir lloc a Dosrius el diumenge 11, així com a tothom que es va apropar a gaudir d'ambdues jornades.
La joventut socialista continua doncs, amb la seva tasca solidària i de compromís. Aquest desembre ha estat molt prolífic en actes com aquests. Cal recordar també la campanya que des de la comissió executiva nacional es va fer, com cada any, de prevenció de la SIDA, amb el repartiment de més de 8.000 preservatius, així com les activitats específiques que moltes agrupacions van portar a terme. Des del repartiment que es va fer a col·legis, instituts, taules al carrer, etc, fins a actes com el que es va celebrar a Viladecans. Una mostra més de la gran tasca de tots i totes els joves socialistes.
Cal recordar també la tasca de denúncia dels maltractaments a la dóna i la violència de gènere que, una vegada més, continua sent una de les xacres socials més importants que pateix la nostra societat i que, al 2004 es va portar la vida de gairebé 100 dones.
Per finalitzar, tornar a recordar la importància del viatge al Sàhara, on es va fer una altra de les passes necessàries per aixecar un centre lúdic als campaments de refugiats; tot això que va nèixer del Concert Solidari a Mataró, ara es va concretant.
Felicitats.

2 Comments:

Blogger Oriol Vaquer said...

Pel pròxim any intentem fer els tornejos en setmanes diferents, és que EM CANSO MOLT.
No només vaig anar a Olesa i Dosrius, sinó que el dissabte a la tarda també vam fer un torneig de futbol sala a Mataró per recollir joguines pels nens i nenes necessitats.
Perquè els i les joves socialistes som els més solidaris, i ho demostrem amb fets.

Salut i República

13 de desembre, 2005 00:01

 
Blogger cristina said...

HOLA COMPAÑEROS!!
soy una socialista asturiana a la que le ha encantado leer vuestro blog (aunque lo que está en catalan...como que no he podido..jejeje),
os invito a visitar mi espacio:
http://spaces.msn.com/akisolopolitica/

05 de març, 2006 23:31

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home